Давид Луис, който през уикенда дебютира с фланелката на Арсенал,

...
Давид Луис, който през уикенда дебютира с фланелката на Арсенал,
Коментари Харесай

Давид Луис обясни защо е решил да смени Челси с Арсенал

Давид Луис, който през уикенда дебютира с фланелката на Арсенал, изясни повода, заради която е решил да напусне Челси и да премине в другия огромен лондонски клуб. Според бразилеца тази смяна е подбудена от негова упоритост.

" Аз съм момче с упоритости и по тази причина взех решение да подхваща този ход. Можеш да избера да остана в зоната на комфорт, да си получавам парите и да бъда спокоен. Но аз обичам новите провокации и новите неща в живота си. Това ми дава О2 и мотивация. Поради тази причина се любувам на този стадий от живота си. Един ден ще би трябвало да приключа с футбола и той ще ми липсва доста. Затова в този момент би трябвало да се пробвам да върша разнообразни неща и да усъвършенствам играта си всеки ден ", съобщи 32-годишният защитник.

Всеки знае какъв брой благополучен бях в Челси какъв брой доста титли завоювах тук. Затова имах доста прям диалог с Лампард, който ома разнообразни хрумвания за тази година. Най-доброто решение бе да демонстрация почитание към клуба и да опитам нещо ново, давайки в същото време опция на Лампард да прави своята работа ", добави Луис.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР