Давид Луис иска да удължи контракта си с Арсенал, въпреки

...
Давид Луис иска да удължи контракта си с Арсенал, въпреки
Коментари Харесай

Луис изгаря от желание да остане в Арсенал

Давид Луис желае да удължи договора си с Арсенал, макар че е с изтичащ контракт. Агентът на играча Киа Джоорабчиян даже счита, че това да се случи има много „ съществени шансове”. Sky Sports News твърди, че Арсенал има тази алтернатива да сложи Луис за втора година в тима си, само че не са обвързване да го сторят от лондонския клуб.

„ Той е доста благополучен в Арсенал и има доста добра връзка с треньора и спортния шеф. Уважава всички и е почитан от всички. Арсенал има алтернатива да му удължи контракта, която към този момент изтича, само че болести пандемията от ковид, то тази алтернатива ще се удължи във времето. Ще забележим какво ще стане. Давид и представителите му ще приказваме с шефовете на клуба преди старта на новия сезон, с цел да решим какво ще се случи. Гарантирам ви, че той няма предпочитание да напуска”, сподели Джоорабчиян.

Агентът разяснява и слуховете за завръщане на бразилеца в Бенфика, само че той увери, че те произлизат от негово остаряло изявление, в което удостоверява, че би се завърнал на „ Да Луш” в по-късен стадий от своята кариера, само че в никакъв случай не е приказвал за в този момент. Той също по този начин отхвърли информациите, че трансферната сума, заплатена на Челси от Арсенал за играча (8 млн. паунда) и заплатите на играча не подхождат, че тоталът е 24 милиона английски лири.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР