Давид Гофен получи неприятен удар в окото, след като топка

...
Давид Гофен получи неприятен удар в окото, след като топка
Коментари Харесай

Гофен: Може да се върна за Маями

Давид Гофен получи противен удар в окото, откакто топка отскочи от ракетата му в полуфинала против Григор Димитров в Ротердам. Мачът бе преустановен прибързано, а белгиецът още не е взел участие в други публични срещи по-късно.

Съвсем неотдавна уредниците на Индиъл Уелс оповестиха, че Гофен няма да може да се включи в шампионата, а в този момент и самият тенисист излезе с изказване, ориентирано към почитателите му:

pic.twitter.com/xHdeC7RFB5
— David Goffin (@David__Goffin) March 3, 2018
„ Здравейте всички,

След последните няколко дни, прекарани в тренировки, би трябвало да призная, че към момента не съм си възвърнал изцяло зрението. Нуждая се от още няколко дни, с цел да мога да играя 100%.

За страдание няма да мога да вземам участие в Индиън Уелс тази година и най-вероятно ще се завърна в Маями, в случай че обстановката се развие позитивно. След това обаче ще би трябвало да пътувам до Европа, с цел да ревизира положението на окото си, тъй че няма да мога да играя на мачовете от Купа „ Дейвис “ против Съединени американски щати. После се надявам да продължа сезона обикновено. Пожелавам всичко най-хубаво на тима на Белгия!

Давид “

Great sportmanship, @GrigorDimitrov #abnamrowtt pic.twitter.com/GinjA8d8k8
— ABN AMRO WTT (@abnamrowtt) February 17, 2018 TennisKafe.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР