Давид де Хеа стана най-добре платеният вратар в света. Манчестър

...
Давид де Хеа стана най-добре платеният вратар в света. Манчестър
Коментари Харесай

Испанските фенове гласуват друг да пази срещу Иран

Давид де Хеа стана най-добре платеният вратар в света. „ Манчестър Юнайтед “ награди стража по време на международното с нов петгодишен контракт. Според него Де Хеа ще получава по 21 милиона евро годишна заплата. По този метод свършва дефинитивно опцията вратарят да отиде в „ Реал “ (Мадрид), от където дълго го желаят.

И до момента в който Де Хеа към този момент е позлатен на „ Олд Трафорд “, испанските почитатели не желаят да го виждат на вратата на Мондиал 2018. В анкета на вестник „ Ас “ 49 % желаят против Иран да пази Кепа Арисабалага от „ Атлетик “ (Билбао). 38 на 100 не престават да имат вяра на Де Хеа, а единствено 11 % са за ветерана Пепе Рейна.

Вратарят на „ Манчестър Юнайтед “ позволи груби неточности в последните два мача на Испания. Първо се провали при 1:1 в контролата против Швейцария, а на международното разреши на Кристиано Роналдо да му вкара гол сред краката с удар отвън наказателното поле. Въпреки това селекционерът Фернандо Йеро не е изгубил доверието си към Де Хеа и се чака той да продължи да пази. „ Винаги в моя тим “, написа в символ на поддръжка и бранителят Серхио Рамос.

В състава на Испания за мача с Иран се завръща Дани Карвахал. Защитникът на „ Реал “ не е играл от финала на Шампионската лига против „ Ливърпул “ (3:1), когато се контузи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР