„Давай, момиче!“, „Браво, сладка дебеланке!“. Това пишат последователи на Ребъл

...
„Давай, момиче!“, „Браво, сладка дебеланке!“. Това пишат последователи на Ребъл
Коментари Харесай

Ребъл Уилсън пусна снимки по бански - slava.bg

„ Давай, момиче! “, „ Браво, сладка дебеланке! “. Това пишат почитатели на Ребъл Уилсън във връзка последните ѝ фотоси в Instagram. Само за няколко месеца актрисата реализира забележителен прогрес в отслабването. Макар и още леко пухкава, тя се престраши и показа своя фотография по бански.

Плувайки в басейна, австралийската звезда си е направила няколко фрагмента. Вместо да прикрива тялото си с цялостен бански, тя е избрала подобен от две елементи.

Уилсън е споделила фотография, на която се вижда единствено горната част на банския, само че от нея може да кажем, че тя е съумяла да се раздели с необятните плещи и големи ръце, които имаше преди да стартира диетата и тренировките.

„ Я се погледни “, „ Този кадър “, пишат приятелите й в обществената мрежа.

Преди няколко дни актрисата написа, че е все по-близо до своята цел – да отслабне най-малко със 75 кг и стегне тялото си. За да покаже, че към този момент не се срами от фигурата си и стимулира доста по-пълнички дами да водят по-активен метод на живот, тя качи своя фотография по състезателен екип, който е компактно прилепващ по нейните извивки.

От началото на обществената изолираност досега, Ребъл Уилсън е свалила над 20 кг. Тя обаче не разяснява какъв брой тъкмо, тъй като „ борбата ѝ продължава “.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР