- Даваш ли даваш, балканджи Цецо, тази оставка на таз

...
- Даваш ли даваш, балканджи Цецо, тази оставка на таз
Коментари Харесай

Даваш ли даваш, балканджи Цецо, тази оставка на таз държава?

- Даваш ли даваш, балканджи Цецо, тази оставка на таз страна?
- Глава си давам, море Войводо, оставка не давам!
- Що така крепко я пазиш, давай народът мира да има!
- Ръка си давам, море Войводо, някой в нея нещо да сипе, оставка не давам! Избори имам да върша, в апартамент посетители да повеждам.
- Давай я давай, балканджи Цецо, че доста напечено стана, на клада с огън ще ни възпламенят!
- Кола си за нея замествам, море Войводо, оставка не давам! Остави ти народа на мене, той още доста самообладание има. Виж какъв брой години аз към този момент го мъча, само че здрав е гадината му с гад!
Склони го най-накрая Войводата, съобщи се Цецо нескрито, само че скоро ще пристигна време още веднъж той най-силният пост да заеме. Оставката с тъга съобщи и с трептящ глас последни думи изрече, че всичко законно е и морално и не би трябвало да бъде осъден.
Ситуацията с Цветан Цветанов не е първата сходна у нас. Напоследък такива се случват постоянно. Един от знаковите образци е подадената оставка от Валери Симеонов, като вицепремиер, след траялите близо месец митинги на майките на деца с увреждания и множеството нагрубявания, от страна на упоменатия властимащ господин. Да си напомним, че той напусна поста преди по-малко от половин година, с цел да се възкачи още веднъж в ръководството, като " елементарен " депутат, откъдето в действителност има по-голяма власт да взема решения, без значение дали те са верни или неверни, оскърбителни, или не.
Не смятате ли, че е същата е драмата в този момент и с Цветанов? Да не забравяме, че това, че не е във властта публично, не значи, че няма да ръководи " под масата ". А и да напомним, че тази скица очевидно му е добре позната към този момент и я владее до съвършенство. Подаването и приемането на оставки една през друга постоянно е било и ще продължава да бъде замазване очите на народа!
УАУ - зам.-председателят на ръководещата партия я напуща! Ама различен път! Не мислите ли, че всичко се случва по сюжет? Нека утихне малко болката на народа и ТЕ отново ще бъдат отпред на " цялото всичко ". Няма да се усетим по какъв начин още веднъж ще получим дежа вю. Защо все се случва по този начин в България, обаче, остава мистерия за Вселената.
Автор: Атанаска Маркова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР