Даваме оценка малко над "Много добър" на председателството, но призоваваме

...
Даваме оценка малко над "Много добър" на председателството, но призоваваме
Коментари Харесай

Марешки и Сидеров също с хвалби за европредседателството

Даваме оценка малко над "Много добър " на председателството, само че призоваваме премиера Борисов да се разграничи от Султанка Петрова. Това сподели водачът на „ Воля “ Веселин Марешки по време на дебатите по доклада на премиера Бойко Борисов за европредседателството.

„ Абсолютно ясно е на всички и по тази причина отвред и от Европа и всички естествени политически сили се приказва за една висока оценка на Българското европредседателство. Ние също даваме такава оценка, "Много добър ", малко над "Много добър ". Няма по какъв начин да отхвърляме. В последна сметка отлична оценка, може да даде единствено Всевишният. Добре се справихме със дилемите, които бяхме поели “, разясни Марешки.

Той разясни, че до момента в който министър-председателят е реализирал триумфи на интернационалния фонд, е значимо какво се е случвало в страната. „ Един от вашите заместници направи огромен шлем с гафове в ръководството на България “, разясни Марешки, представен от "Нова телевизия ", визирайки вицепремиера Красимир Каракачанов.

Благи думи във връзка с председателството не спести и Волен Сидеров, водачът на "Атака ".

„ Това председателство ще покаже на Европа и на света, че тези партии, които бяха наричани несистемни, отвън системата, неприемливи, които бяха нападани, ще бъдат признати от Европа и ще се види, че сега ръководещата коалиция ГЕРБ – „ Обединени патриоти “ освен работи, само че и демонстрира европейско държание “, добави Сидеров.

"Българският глас се чу по време на европредседателството. Имам поради, че за първи път българското държавно управление уточни интереса на България и сподели, че той е над нашето партньорство. Имам поради тематиката за миграцията, ролята на България и отношението към България, което доста пъти от страна на огромните страни в Европа е било надменно “, сподели ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и добави, че концепцията на България по тематиката е продължена и по време на Австрийското председателство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР