Давам си сметка за отговорността, която нося за тази комисия.

...
Давам си сметка за отговорността, която нося за тази комисия.
Коментари Харесай

Деси Атанасова обяви какво ще направи още следващата седмица

Давам си сметка за отговорността, която нося за тази комисия. Очаквам да има разговор, имам желание да предизвиквам експертен съвет. Това съобщи Десислава Атанасова, която оглави комисията за плана на ГЕРБ за нова конституция в телевизионно изявление.

Имам желание да основа експертен съвет за конституцията, евентуално идната седмица ще обявим имената - хора от академичната общественост, някогашни конституционни съдии. Смятам, че би трябвало да има връзка добра и с неправителствени организации и сдружения ", посочи тя.

"Когато обявихме внасянето на плана за нова конституция чакахме, че всички ще чуят нещо, което Борисов сподели в края на изявлението си - в случай че се съберат 160 гласа за привикване на Велико народно събрание, той ще подаде оставка на идващия ден. Основните водачи на опозицията сякаш не желаят това да се случи към този момент. Мандатът изтича след няколко месеца, считам, че би трябвало да се изчакат постоянните избори. Хората, които са на митингите, в случай че могат да работят за политически послания и да вземат участие в идващите избори ", сподели Атанасова.

"Аз съм юрист. Експертният съвет биха ми били потребни и считам, че ще работя добре с тях. Аз умея да слушам и рецензии, бих протегнала ръка постоянно, даже към критиците ", сподели още тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР