Давам огромна бетонна чиния под наем ведно с прилежаща кула

...
Давам огромна бетонна чиния под наем ведно с прилежаща кула
Коментари Харесай

Шест варианта за чинията на Бузлуджа

" Давам голяма бетонна паница чартърен ведно с прилежаща кула и стълбище. Има паркоместа. Нужда от опреснителен ремонт. Страхотна панорама. Разходи за поддръжка – 5 хиляди лева на месец. " Така би звучала обявата, с която страната може да пусне на пазара чинията на Бузлуджа. Това наподобява един вероятен вид за бъдещето на тогавашния Дом-паметник на партията, който към този момент десетилетия наред стои празен, рушащ се и печален на върха на Централна Стара планина.

Но да забележим какви биха били другите.

1. Българска социалистическа партия получава назад паметника.

Тази седмица партията реши, че " си желае " Бузлуджа, която първия кабинет на Борисов беше решил да й подари още през 2011 година Тогава на " Позитано " 20 мислеха, че нямат пари за ремонта. Сега очевидно се надяват да съберат. Един вид е да вършат това, което комунистическата партия е направила през 1981 година - пласиране на меморабилия, с която да събере нужните към 15 млн. лева Друг вид е да потърсят рамо от остарели приятели: да вземем за пример в Латинска Америка или Русия, където може и да се откри някой искащ да поддържа основаването на музей на соца. Предвид актуалното положение на интернационалната дружба, банкрута на Венецуела, свалянето на Дилма Русеф и оставката на Решетников това ще е проблем.
Вероятност: много слаба

2. Включваме го в програмата на председателството.

Ангела, ела да ти покажа по какъв начин работим с ВЕИ-тата

Фотограф: Юлия Лазарова Там по този начин или другояче има неща като ремонт на залата на Народното събрание и нов бул. от летището, тъй че една постройка повече или по-малко няма да се забележи. Лиляна Павлова, която си пада по огромните планове, ще откри с какво да замести НДК и няма да се наложи да си продава скъпите чанти. Пък и това ще бъде най-впечатляващият съвет на върха на Европейски Съюз, който в миналото е юридически - Бойко Борисов може да е безусловно сигурен, че Ангела Меркел в никакъв случай няма да го не помни. А, и за наслада на хидроинженерите на Бузлуджа няма воден цикъл.
Вероятност: слаба, заради дефицит на време. Освен в случай че...

3. Мирослав Боршош му става шеф.

Тук има капацитет най-малко за няколко арт-биеналета

Фотограф: Юлия Лазарова Тогава в чинията се появяват концертна зала, два киносалона, няколко клуба по литература, спектакъл, клуб за наблюдаване на птици, ресторант и няколко първокласни жилището с панорамен асансьор. Това не коства на страната видимо нищо, като се изключи че ремонтът там ще продължи най-малко десетина години.
Вероятност: чинията е на Министерство на регионалното развитие, където ръководи някогашният зам. на Павлова, тъй че ще има отново преден конфликт, не е доста ясно

4. Николина Ангелкова я продава на Силвестър Сталоун/Джейсън Стейтъм/Брус Уилис.

Място за чудесни празненства

Фотограф: Юлия Лазарова Там по този начин или другояче към този момент се снима един филм и в действителност горната част на чинията е отлично място за хеликоптерна площадка. В някой предстоящ " Трансформърс " тя може да стане на робот и да отлети, а през това време горе могат да се случват чудесни звездни празненства, за които ще разбираме от фотосите на Ангелкова в национална носия, несъмнено.
Вероятност: след летния сезон, че в този момент е заета

5. " Google " я прави своя централа.

Do no evil, see everything...

Фотограф: Юлия Лазарова Обиден от войната, която му разгласи Европейската комисия, интернационалният колос взема решение да апелира във Върховния административен съд и за задачата реалокира офиса си от Ирландия в България. Чинията е в екоместност, с добра панорама и място за групови спортове, по тази причина програмистите са удовлетворени. Също по този начин на мястото на звездата слагат огромно око, с което дефинитивно се сбогуват с имиджа на доброжелателна компания и признават, че в действителност са скришен извънземен план за международна доминация.
Вероятност: в случай че намерят телефона на Пеевски...

7. Оставяме я на естествения ход на събитията.

Става за екскурзии, става и за оргии.

Фотограф: Юлия Лазарова Още по тематиката
Англоезичният блог на французойката Мари Пиетжак споделя за страната ни в разкази, фотоси и рисунки

25-годишната арх. Дора Иванова се заема с амбициозната задача да резервира Бузлуджа и да я сложи измежду топ дестинациите в България
И тя се трансформира в нещо приблизително сред парадайс за търсачите на рискови чувства, интернационалните туристи, феновете на комунизма и хипстърите. В случай че сте пропуснали, единствено за последната седмица частната охранителна компания, която пази паметника, е осуетила опит за катерене на двама азиатци и оргия на петима души, които са проникнали, хм, вътре. За последното не е ясно дали е осуетено преди или след.
Вероятност: голяма.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР