Дава възможност за родителски контрол на достъпа до интернетПрограмата за

...
Дава възможност за родителски контрол на достъпа до интернетПрограмата за
Коментари Харесай

Kaspersky Safe Kids – пази децата от вредно съдържание

Дава опция за наставнически надзор на достъпа до интернет

Програмата за наставнически надзор Kaspersky Safe Kids е основана по този начин, че да предизвиква искреността и честната връзка сред поколенията

Приложението Kaspersky Safe Kids е предопределено, както демонстрира името му, да защищити децата от нездравословното и рисково наличие в интернет, като дава опция на родителите да упражняват надзор на достъпа до мрежата.

С помощта на тази стратегия, родителите могат да филтрират избрани уеб сайтове с неуместно за възрастта на децата им наличие и също по този начин да следят интензивността на малчуганите, до момента в който са онлайн.

Kaspersky Safe Kids се задвижва от одобрените технологии за отбрана на съветската компания за сигурност. Програмата разрешава блокиране на някои категории уеб уеб сайтове при сърфиране на децата в интернет.

Когато детето е онлайн, програмата демонстрира уведомление покрай систематичната лента със задания, което го осведоми за наложените ограничавания. За задачите на сигурността, модификации в първичните настройки могат да се вършат единствено след въвеждане на потребителско име и ключова дума.

Kaspersky Safe Kids включва модул за несъмнено търсене, който не връща резултати, в случай че основната дума за търсене е обвързвана с порнография или друго сходно наличие, неуместно за деца. Правилата за отбрана могат да се конфигурират от родителския акаунт, в който е налична и статистическа информация за интензивността на детето.

Ако засече опит за пренасочване на детето към рисков уеб уебсайт, програмата блокира автоматизирано съответната уеб страница и демонстрира известие, че посещаването на този уебсайт е нежелатeлно.

Kaspersky Safe Kids разрешава на детето да заобиколи отбраната и да посети уеб страницата, само че със знанието, че неговият родител ще научи за това от статистиката. Това се приема като способ за поощряване на искреността и честната връзка сред родителите и децата им.

Даунлоуд: Kaspersky Safe Kids
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР