Датското кралско семейство определено е едно от любимите ни. Принцеса

...
Датското кралско семейство определено е едно от любимите ни. Принцеса
Коментари Харесай

Как принцесата на Дания поддържа форма

Датското кралско семейство несъмнено е едно от обичаните ни. Принцеса Мери пък е обичаната ни принцеса, колкото и необичайно да звучи това.
 Принцеса Мери, датското кралско семейство и кой е новият патрон на зоологическата градина в Копенхаген
На какво стана патрон принцесата на Дания

Наследява починалия принц Хенкрик

Мери е на 47 години и е майка на четири деца. Тя обаче не пречи на уговорките ѝ, които има като лице на кралския двор и тя не пропуща опцията да се среща с разнообразни хора на разнообразни събития. Въпреки възрастта и децата, Мери наподобява и в отлична форма.
 Снимка 423883

Сайтът news.com.au твърди, че знае каква е тайната за съвършения външен тип на принцеса Мери. Според тях, брачната половинка на принц Фредерик дължи положителната си форма на скандинавската диета, която е доста публикувана в Дания, Швеция и Норвегия.
 Снимка 423882

Скандинавската диета включва по-нисък банкет на въглехидрати и по-висок на потребни мазнини и протеин. Хлябът не е изключен, само че би трябвало да бъде пълнозърнест.
 Датското кралско семейство, принц Фредерик и увлечението му по модел на долни дрехи
Принцът на Дания и увлечението му по модел на долни дрехи

Кои са дамите преди принцеса Мери

Менютото на принцеса Мери включва и огромни количества омега-3 мастни киселини, които се съдържат в рибата и най-много в сьомгата. В менюто на Мери ще намерим също пащърнак, сладостен картоф, ряпа, козе мляко и сирене.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР