Датският национален отбор може и да не е фаворит за

...
Датският национален отбор може и да не е фаворит за
Коментари Харесай

Микел Дамсгор: Никой не се радва да играе срещу Дания

Датският народен тим може и да не е любимец за спечелването на международната купа, само че съгласно плеймейкъра Микел Дамсгор нито един от останалите 31 тима, които ще играят на Мондиала в Катар, няма изключително предпочитание да срещне " аления динамит ".

“Мисля, че доста хора изпитват почит от нас поради метода, по който се представихме на европейското и в квалификациите ", сподели 22-годишният Дамсгор. Датчаните бяха един от първите тимове, който се класира за международното състезание, печелейки квалификационната си група безпроблемно, а преди по-малко от 18 месеца тимът доближи до полуфиналите на Евро 2020.

" Не мисля, че някой ще ни подцени. В същото време не мисля, че сме измежду огромните любимци, само че ние сме доста добър тим и знаем, че можем да надиграем всеки противник ”, добави младият полузащитник на Брентфорд. И приключи: “Ние сме тим, който е по-добър от този на Тунис, само че това не значи, че можем да ги подценим. Трябва да подходим по верния метод, а не да чакаме, че ще печелим мачове единствено с появяването си на терена. Надявам се, че ще успеем да решим мача рано и да не им оставим очаквания ".

Дания попадна в група " D " на Мондиала дружно със международния първенец Франция, Австралия и Тунис. Първият мач на “червения динамит ” е против Тунис на 22 ноември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР