Датският изобретател на подводницата "Наутилус" Петер Мадсен, обвинен в непредумишлено

...
Датският изобретател на подводницата "Наутилус" Петер Мадсен, обвинен в непредумишлено
Коментари Харесай

БРУТАЛНО! Милионерът, от чиято подводница изчезна журналистката и не намерена разчленена, разказва подробности за момента на смъртта й 18+! Тя трябвало да...

Датският откривател на подводницата "Наутилус " Петер Мадсен, упрекнат в непредумишлено ликвидиране и безчинство над тялото на шведската журналистка Ким Вал, описа за събитията към нейната крах. Според неговите думи, откакто подводницата отплавала, той дружно с Вал решили да се качат на капитанския мостик.

Мадсен задържал пред журналистката желязната врата, която тежала 70 кг, само че се подхлъзнал и вследствие на това тя се стоварила и блъснала дамата. Изобретателят твърди, че това е било изцяло трагичен случай и той е станал причина за гибелта й. Датчанинът прибавя, че в този миг в него се появили мисли за самоубийство, а по-късно решил да потопи "Наутилус " на дъното, тъй като тя станала причина за гибел.

Мадсен също по този начин отбелязва, че връзките сред него и Вал са били извънредно настоятелен и акцентира, че тя е трябвало да вземе изявление от него. Датчанинът признава своята виновност по отношение на това, което е направил с тялото на журналистката, само че декларира, че не е разчленявал дамата и не знае за какво е бил открит единствено нейния торс във водата.

Освен това, той твърди, че е довлачил натрупа през люка, като е употребявал въже, завързано за краката на журналистката. Според думите му, той не е закрепвал към тялото й никакви тежести, каквито бяха открити.
Припомняме, че на 10 август Ким Вал отплава с Мадсен на 17-метровата подводница "Наутилус ", на която той е основател. Журналистката искаше да изготви отчет по своя план и отплава дружно с изобретателя. Впоследствие, торсът на дамата без ръце, крайници и глава бе открит край брега на Копенхаген.

Първоначално Мадсен твърдеше, че е оставил журналистката жива и здрава в Копенхаген. По-късно той промени теорията, потвърждавайки, че тя е умряла при трагичен случай и той я "погребал " в морето


Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР