Датски депутат предизвика критики, шеги и поощрение, след като пусна

...
Датски депутат предизвика критики, шеги и поощрение, след като пусна
Коментари Харесай

Депутат пусна реклама да гласуват за него в Pornhub

Датски народен представител провокира рецензии, смешки и подучване, откакто пусна реклама за идните избори в най-големия уебсайт за порнография в света, написа БГНЕС, базирайки се на вестник " Копенхаген Пост ".
Йоахим Олсен избрал уместно за Pornhub обръщение към гласоподавателите: " Когато свършите с мастурбацията, гласувайте за Йоке "! Йоке е умалително за Йоахим в датския език.
Олсен споделя, че платформата е нетрадиционна спрямо нормалните плакати, разлепени из града, само че твърди, че капацитетът на сходна реклама е голям. " Половината интернет е отдаден на порнографията. Трябва да си там, където са гласоподавателите ", счита Олсен.
Депутатът признава, че е търсил комедиен резултат и е желал хората да се забавляват, даже да не гласоподават за него.
Той съобщи, че не е разискал с партията си Либерален Алианс рекламата, само че множеството сътрудници, с които приказвал по тематиката го подкрепили.
" Знам че ще има хора, които ще са срещу. В днешно време не можеш да кажеш нищо без някой да се обиди. Не го одобрявам във вътрешността. Тези, които ме познават като политик знаят, че съм сериозен. Но също така усещам за комизъм и считам това за занимателно ", акцентира Олсен.
Йоахим Олсен е известен в Дания. Той имаше блестяща кариера като състезател и завоюва сребърен орден в тласкането на гюле на Олимпийските игри през 2004 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР