Датската полиция обяви, че е открита най-скъпата бутилка водка в

...
Датската полиция обяви, че е открита най-скъпата бутилка водка в
Коментари Харесай

Намериха най-скъпата водка. Изпили са я

Датската полиция разгласи, че е открита най-скъпата бутилка водка в света, която беше открадната неотдавна от бар в столицата Копенхаген, заяви Би Би Си. Стойността на бутилката възлиза на $1.3 милиона.

Бутилката, украсена със злато, сребро и диаманти, беше отмъкната от бар, в който колекционер пази стотици бутилки водка. На камерите се вижда по какъв начин мъж с шапка търси точно бутилката „ Руссо-Балт “.

Силите на реда в Дания оповестиха, че тя е била открита на градеж в столицата. Бутилката е непокътната, а наличието й – изпразнено. „ Не знаем кой стои зад кражбата, само че знаем едно – бутилката е празна “, оповестиха от полицията. Собственикът на бара изрази задоволството си от положителната вест. Той съобщи, че макар празното наличие, бутилката резервира остарялата си цена. „ За злощастие е празна, само че аз се усещам фантастично. Богът на водката ни избави “, съобщи Брайън Енгберг.

Бутилката е била основана от съветската автомобилна компания „ Руссо-Балт “ за отбелязване на стогодишнината й. Енгберг съобщи, че има бутилката от половин година. По думите му тя е била употребена и в сериала „ Къща от карти “ като подарък от съветския президент на американския му сътрудник.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР