Датската държавна телевизия DR включи в програмата си риалити шоуто

...
Датската държавна телевизия DR включи в програмата си риалити шоуто
Коментари Харесай

Датска телевизия излъчва педофилско риалити шоу

Датската държавна телевизия DR включи в програмата си риалити шоуто „ Сваляй бързо облеклата: коса и кожа “. Това е на процедура педофилско шоу с присъединяване на дечица сред 11 и 13 години. Възрастовата граница е категорично упомената в регламента, написа flagman.bg. Всяка седмица пред хлапетата се появяват по петима чичковци и лелки. Първоначално те са облечени в халати.

Винаги измежду тях има и по един чернокож, който способства за демократичен и глобалистки мулти-култи детайл към шоуто. След четири–пет минути общи приказки, почти колкото трае и интрото във всеки порно филм, водещият подканя петимата бързо да смъкват облеклата и да останат единствено по кожа и коса.

Задачата на децата е да ги огледат добре и по-късно да задават въпроси за това, което им е направило най-голямо усещане по голите телеса на чичковците и лелките.

В регламента написа буквално: „ Нашият учебен клас може да задава въпроси, както за цвета на кожата, цвета на косата, космите под мишниците, по този начин и за космите сред краката. Няма неверни въпроси, ние ставаме по-мъдри откакто научим повече за това по какъв начин наподобяват другите косми и видове коси и какъв брой друго се развиваме като хора.

Епизод от шоуто можете да видите ТУК.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР