Датска компания за куриерски услуги е пуснала 30 нови работни

...
Датска компания за куриерски услуги е пуснала 30 нови работни
Коментари Харесай

Търсят се българи за куриери в Дания

Датска компания за куриерски услуги е пуснала 30 нови работни места за българи.

В интервала 19-21 февруари 2018 година датчаните ще посетят за повторно България, с цел да се срещнат с искащи да работят в Дания. Интервютата с българските претенденти ще се проведат по авансово направен график в градовете Пловдив, Бургас и София.

По време на интервютата ще бъде предоставена подробна информация за естеството на работа и изискванията за наемане. При утвърждение и подготвеност от страна на съответния претендент, трудовият контракт с работодателя може да бъде подписан незабавно след привършване на изявлението.

Основните условия към кадидатите са мотивация за работа, шофьорска дееспособност и разговорни умения на британски език. Конкретните условия по обявата са оповестени на националния EURES уебсайт www.eures.bg.

Желаещите да се включат в интервютата претенденти могат да бъдат от цялата страна. Те би трябвало авансово да подадат автобиография на британски език на електроннен адрес: [email protected] или в най-близкото бюро по труда.

Интервютата с българските претенденти ще се проведат в Пловдив, Бургас и София на 19, 20 и 21 февруари по следния график:

В Пловдив: на 19.02.2018 година в постройката на Дирекция " Регионална работа по заетостта " - Пловдив, ул. " Самара " № 7, ет. 5;

В Бургас: на 20.02.2018 година в Кариерен център - Бургас, ул. " Патриарх Евтимий " № 35;

В София: на 21.02.2018 година в постройката на Агенция по заетостта, бул. " Дондуков " № 3, партерен етаж.

Повече информация по отношение на изискванията за работа и живот в Дания може да бъде открита на уеб страницата www.eures.bg в рубриката " Условия на живот и труд ", чието наличие е структурирано по страни от Европейски Съюз и ЕИП и са оповестени контакти на локалните институции, които правят инспекция на изискванията на трудова претовареност.

Допълнителна информация за обявата за работа и провеждането на интервютата може да бъде получена на тел. 032/960 128 и 0882 825 004, лице за контакт: Даниела Пирянкова.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР