Датата се смята за официална, като е цитирана в биографичната

...
Датата се смята за официална, като е цитирана в биографичната
Коментари Харесай

Най-Накрая Доказано: Истинската Възраст На Лили Иванова - До Сега Сме Лъгани! Ето Снимки

Датата се счита за публична, като е представена в биографичната ѝ книга " Истината ", написана от Мартин Карбовски. Други печатни издания пък показват друга дата на раждане на певицата а точно 24 април 1936-а. Съседи на фамилията на Лили в Кубрат пък се чудят сред 1934 и 1935 година.

Така или другояче, ясно е, че Лили е правила фалшификации на паспорта си, с цел да се подмлади. " Таблоид " популяризира копие от задграничния паспорт на Лили Иванова, публикуван през 1988 година Документът е с годност до 1993-а. В него категорично написа, че дамата е родена на 24 април 1949 година

" Подмладяваха ги преднамерено. Това си беше открита процедура, написа Блиц. Ставаше със познания на шефове на оперни театри шефове на вузове ", споделя деец от гилдията.



Според източници певицата е съумяла да се подмлади с 3 години и в действителност е родена през 1936 година Фалшификацията с попълването на новите ѝ данни е осъществена благодарение на някогашния ѝ брачен партньор Янчо Таков, наследник на въздесъщия Пеко Таков, през 1979 г.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР