Датата на раждане е много важна за определяне на бъдещето

...
Датата на раждане е много важна за определяне на бъдещето
Коментари Харесай

Датата на раждане разкрива какви сме били в предишните животи

Датата на раждане е доста значима за установяване на бъдещето на индивида. Освен това посредством нея можем да открием какви сме били при предходни наши прераждания. Гуру с необятно сърце. Така се дефинират хората, родени сред 14 и 28 юли, от 23 до 27 септември и от 3 до 17 октомври. Родените на тези дати са били хора с харизма и разсъдък. Успявали са да привлекат вниманието и да го употребяват за реализиране на задачите си.

Също по този начин са били известни с милосърдието си, защитавали са слабите и са се застъпвали за правдата. Имали са забележителни водачески умения и са се трансформирали в кумир за хората към тях.

Края на живота си са прекарали в монашество. В настоящия живот родените на тази дата към момента са чаровни и вдъхващи доверие. Не обичат самотата и се стараят да оказват помощ на всеки нуждаещ се.

И въпреки всичко не са изключително общителни. Затова от време на време ги считат за странни. В настоящето си прераждане знаят какво желаят от живота и с какви средства да го реализиран. Разумни са, даже когато става дума за любовни трепети. Ако не попадате измежду родените на тези дати, очаквайте идващите публикации от тази поредност на skafeto.com.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР