Датата е показателна за решителен, практичен, смел и целеустремен човек

...
Датата е показателна за решителен, практичен, смел и целеустремен човек
Коментари Харесай

ЧРД на Котоошу и Детелин Далаклиев

Датата е показателна за съдбоносен, удобен, самоуверен и целенасочен човек със си­лен темперамент и завоевателски дух. Той е логически, непрекъснат, сигурен, самонадеян, удобен, артистичен, повсеместен.

За него е витално належащо да отстоява не­за­ви­симостта си и да превъзмогва рестриктивните мерки. Обича да господства и да се постанова, труд­но постигайки стабилно равновесие. Присъщи са му качества, като емоцио­нал­ност, идеализъм, безрезервност, възприятие за отговорност, само че и двоякост на база на опозициите съзнателно-подсъзнателно. Може да се издига до висоти или да пада в пропаст – само че и в работата и в възприятията не обича общоприетите правила и не им се под­чинява.

В чувствената сфера и персоналните връзки тази персона е буйна и роман­тич­на,  обича да ухажва и да бъде ухажвана и с подготвеност откликва на желанията на парт­ньора си. Нуждае се от общественост във възгледите за едно по-пълноценно другарство и бързо се разочарова, в случай че действителността не дава отговор на идеалистичните й показа.

Родените под знака на цифрата 19 са изпълнени с витална мощ, ентусиазъм и ен­­тусиазъм, съумяват в делата си и хората ги ценят. По природа са тактични, ори­ги­нал­ни, изобретателни, способни да преодолеят всевъзможни препяттвия. Те имат спо­соб­ността освен да генерират хрумвания, само че и да ги осъществят. Въпреки, че са способни да реализират високо състояние и материално богатство, те са хора великодушни, го­тови за съдействие и помощ на нуждаещите се.

От друга страна, родените на този ден нормално мечтаят за един по-охолен и изис­кан, само че от време на време недосегаем за тях живот. Взискателни и придирчиви, те постоянно не забе­лязват по-доброто, само че по-обикновено благополучие до тях. Не понасят  посред­ст­ве­ност­та, обичат измененията, разнообразието и постоянно се стараят да сменят ситуацията. Привързани са към своята независимост и демонстрират нетърпимост към рестриктивните мерки. В избрани случаи за тях близките са единствено средство за реализиране на задачите.

В настоятелен проект представителите на тази рождена дата са способни да пре­не­брегнат персоналните в името на публичните ползи. Проявяват увлечение към риска, а житейския им път е белязан от бързо еволютивно развиване и благоприятни условия за добра обществена реали­зация. Могат да съумеят в доста неща – право, медицина, изкуства, как­то и в про­фесии като управител, състезател, откривател, химик, физик, преподавател и други

Родени на този ден: Николай Коперник (1473 г.) – полски астроном; Петко Бочаров (1919 г.) – бълг. журналист; Иван Балсамаджиев (1953 г.) – бълг. актьор; Калоян Махлянов – Котуошу (1983 г.) – бълг. сумист, Детелин Далаклиев, български боксьор (1983 г.).

Източник: horoskop-astrom.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР