Датата е 11 юни, а мястото е едно от топ

...
Датата е 11 юни, а мястото е едно от топ
Коментари Харесай

Всички са затаили дъх в очакване на финала на конкурса Queen of Sofia 2020

Датата е 11 юни, а мястото е едно от топ заведенията на София. Невероятната градина на „ Ginger Bar & Dinner “ ще посрещне претендентките за короната, а гостите ще могат да се насладят на най-големите шедьоври от менюто.

10 българки ще вземат присъединяване в конкуренцията, коя от коя по-красива и почтена. Те ще се състезават в три тура. В първия ще дефилират с бодита, брандирани с надписа „ Queen of Sofia “. Във втория ще бъдат облечени в облеклата на младата вяра на българския фешън дизайн Георги Аливонов. В този тур ще им бъдат задавани и въпроси, с цел да покажат своите познания. Третият кръг ще бъде формален и ще съставлява дефиле с приказните рокли на топ дизайнерката Веселина Матео и марката ѝ „ Mattew Collection “.







Организатор и лицензиант на състезанието е Лейди България 2019 Ивана Славова. Заедно с екипа си тя е подготвила огромно шоу и изненади за гостите. Всички участнички ще си тръгнат със страхотни дарове от сътрудниците на състезанието. Честта да води събитието се пада на най-известната водеща на телевизия „ Фен ТВ “ Гергана Петрова, а фамозни имена в стилните среди ще бъдат измежду журито.







Lady Bulgaria 2019 Ивана Славова, фотографът Пейо Пеев, моделът Меги Цекова, пиарът и продуцент Християн Гьошев, дизайнерката Веселина Матео, Стоян Русев- притежател на КРУПС и формален спонсор на състезанието Queen of Sofia, Илко Илиев-основател на Луда конкуренция и Румен Димитров-собственик на АкваБанкя са единствено част от съдиите, на които се пада тежката задача да изберат първата „ Queen of Sofia “. Очаква ни една оспорвана конкуренция и грандиозно шоу.







Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР