Дъщерята, убила баща си във Варненско, често злоупотребявала с алкохол.

...
Дъщерята, убила баща си във Варненско, често злоупотребявала с алкохол.
Коментари Харесай

Какво доведе до отцеубийството във Варненско?

Дъщерята, умъртвила татко си във Варненско, постоянно злоупотребявала с алкохол. Скандалите сред двамата също не били необичайност, описват родственици.

37-годишната Елеонора, която намушка смъртоносно татко си с нож във село Доброподни, изиска съдът да я пусне под домакински арест. По-рано през днешния ден беше поискана мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на обвинената .

Според нейните пояснения –. във съдбовната вечер 61-годишният мъж я нападнал, а тя се отбранявала с ножа . Това уточни и нейният длъжностен бранител. 

Двамата живеели в неприятни условия в село Доброплодно и злоупотребявали постоянно с алкохол, описват локалните.

Във съдбовната вечер Елеонора пробола родителя си 4 пъти с нож.
 
 Съдът остави в ареста 37-годишната жена. dariknews.bg-->

В селото обаче описват за слабостта й към алкохола.

Тошко Сергеев споделя, че бащата и дъщерята не били злобни хора, не са имали проблеми с никой.  " Тя си пийваше – но не е е правила неприятно ", споделя мъжът. 

Съседи хвалят и като добър мъж и бащата Стоян. Той обаче също посягал към чашката
 Според дъщерята - тя се е защитавала. dariknews.bg

Къщата, в която живеели, е на брата на убития - Митко. Издържали се единствено с пенсията на починалия мъж. Самата постройка е в окаяно положение, а дворът е цялостен с празни бутилки от на ниска цена вино.

Митко споделя, че към този момент е погребал брат си, а за гибелта му вини племенницата си. Разказва, че се държала нападателно със своя татко и постоянно му посягала.
 Варненско dariknews.bg

" Той скри дори с теслата като го удари тя . Имаше шевове – във Варна го шиха. И вика – брат, аз паднах ей тука. След туй ми сподели той – тя ме удари. Пиеше доста, само че доста я почиташе, споделя роднината. "

Той се разправял с нея, само че не постигнал единодушие. 
 Съдът остави в ареста 37-годишната жена. dariknews.bg

При огледа на полицията оръжието е открито , а други материални доказателства сочат дъщерята като причинител. 37-годишната Елеонора има лека форма на олигофрения, само че съгласно съдебно-психиатрична експертиза, е разбирала смисъла на осъщественото.
 Съдът остави в ареста 37-годишната жена. dariknews.bg
 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР