Дъщерята на звездната спортна двойка Наско Сираков и Илиана Раева

...
Дъщерята на звездната спортна двойка Наско Сираков и Илиана Раева
Коментари Харесай

Тежък удар за Славея Сиракова! Депресия я съсипва след скандала с публикацията ѝ срещу майките…

Дъщерята на звездната спортна двойка Наско Сираков и Илиана Раева – Славея е изпаднала в меланхолия след разразилия се скандал заради публикацията й против майките на деца в увреждания.

Славея изтри поста след ответния удар, само че написаното продължава да я тормози и удари съществено по имиджа й, като мнозина към този момент я считат за “студенокръвна” и “коравосърдечна”. Сиракова се извини за написаното и акцентира, че не е разбрана вярно. Ето обявата й в обществените мрежи.

“Преди всичко се ИЗВИНЯВАМ, че с последния пост засегнах майки и родители, които погрешно са изтълкували думите ми, или аз неопределено съм изразила това, което мощно ме възмущава последните години! Подкрепям всички вас, които се борите за естественото битие на вашите деца. За първи път ще напиша нещо, което съм премълчавала до момента от тактичност и образование! Същото, което беше една от аргументите да напиша този пост.

От както съм се върнала в България не веднъж съм била основател и човек, който е подкрепял благотворителни дела свързани с домове за изоставени деца с тежки увреждания. В един подобен дом човек може да види съзнателните хора, които се грижат за тези деца, като за свои…, само че там може да видиш и безотговорността и безсърдечността на родителите, които са ги изоставили. Повече няма да встъпвам в подробности…

Всичките тези срещи и прекарвания бяха една от аргументите да изразя обществено отношението ми към тези безотговорни родители.
Може би мощната ми страст не ми е разрешила да бъда задоволително ясна.

Прочетох част от мненията ви и останах изумена от клетвите и злобата, която сте изсипали върху мен и фамилията ми! В моя живот постоянно е имало място за помощ и човещина към нуждаещите се. Това ме кара да се усещам щастлива и потребна. ” – написа Славея след абсурда.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР