Дъщерята на Юлиан Вергов стана пълнолетна преди няколко седмици и

...
Дъщерята на Юлиан Вергов стана пълнолетна преди няколко седмици и
Коментари Харесай

Щерката Вергов заби гадже адаш на баща си - slava.bg

Дъщерята на Юлиан Вергов стана пълнолетна преди няколко седмици и го сюрпризира с публично гадже. За първи път младата Алена показва пред татко си връзка с представител на противоположния пол. Крайно любопитно е, че момчето е съименник на артиста – и то като него се споделя Юлиан.

Доскоро наследницата на Вергов не си позволяваше да се появява обществено в компанията на момче. Тя даже предизвикваше злословия, тъй като е мъжкарана – кара скейтборт, носи единствено панталони, харесва раздърпани ризи и тениски и на моменти кара хората да се чудят има ли нещо женствено в това момиче.

Малко след 18-ия си рожден ден обаче Алина изненадващо разкри, че освен е същинско момиче, само че и към този момент има гадже. Приятелят ѝ е напълно млад, евентуално студент, за който всички се майтапят, че е избиран по името – Юлиан като звездния си „ тъст”. Не е ясно по какъв начин се обръща към него Алена и дали го назовава „ Юли”, както всички назовават нейния баща.

Според осведомени, това е първото съществено гадже на момичето, което за разлика от доста свои връстници в никакъв случай не е било любовчийка. Младата девойка Вергова досега се е движила главно с други девойки или на момчета, с които я свързва само пристрастеността към скейтборда и актьорската работа.

Известно е, че тя счита да наследи специалността на татко си, има присъединяване във филм и към този момент се образова за актриса. Вероятно звездата на Народния спектакъл има голямо въздействие над щерка си, тъй като като се изключи че избира същото професионално занятие, Али се е влюбила и в момче с неговото име.

Дотук обаче завършват приликите сред Юлиан-старши и неговия млад „ зет”. По информация на „ Уикенд” гаджето на Алена няма никакви проекти за изяви пред камера. Нещо повече – той избира да стои зад обектива и да снима. За своите двайсетина години към този момент има съществени фотографски попадения, главно в областта на портретите. Освен това е природолюбител и си пада по планинарството.

Извън тези занимания се е насочил към доброволческия труд в интернационална организация, посредством която младежи работят благотворително по разнообразни просветителни стратегии за запазване на мира на планетата. По линия на тази организация момчето е изкарало неотдавна лагер в британския град Дърам.

Съдейки по общата информация за младия Юлиан, Вергов би трябвало да е удовлетворен от избора на щерка си за гадже. В реалност обаче като всеки родител той бил обезпокоен за момичето, а и проявявал ревнивост, настояват осведомени. Али е единствената му щерка и артистът цялостен живот я е гледал като принцеса.

Ще е нужно доста повече от доброволчески труд в Англия, с цел да благослови връзката на което и да е момче със своята скъпа наследница.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР