Дъщерята на йорданската кралица Рания и крал Абдула II -

...
Дъщерята на йорданската кралица Рания и крал Абдула II -
Коментари Харесай

Приказната сватба на йорданската принцеса Иман

Дъщерята на йорданската кралица Рания и крал Абдула II - принцеса Иман се омъжи на приказна женитба предходната неделя. Щастливият жених е Джамил Термиотис от Венецуела и има гръцки корени.

Вижте тази изложба от фотоси, с цел да се докоснете до кралската помпозност на една женитба от приказките в мюсюлманска традиция, само че церемонията беше доста световна и стилна.



Кралят на Йордания Абдула II - вляво на фотографията, беше неразделно до щерка си Иман по време на сватбената гала. 

Принцеса Иман е родена на 27 септември 1996 година Тя учи Международни връзки в Джорджтаунския университет във Вашингтон. Тя е второто от четирите деца на кралица Рания и йорданския крал Абдула II. Нейните братя и сестри са принц Хюсеин, най-големият, и принцеса Салма и принц Хашем.



Въпреки че сватбата беше публично на 12 март, празненствата започнаха пет дни по-рано, следвайки мюсюлманската традиция. Беше направена обичайния фестивал на къната с централен участник принцеса Иман, заобиколена от дамите в фамилията си и най-близките си другари.

Младоженецът е роден през 1994 година в Каракас - Венецуела и има гръцки генезис. Той е наследник на Алехандро Термиотис Филесари и Корина Ернандес де Термиотис и има двама братя и сестри - Алексия и Алехандро. Термиотис израства в Маями с братята си и учи бизнес администрация във Флоридския интернационален университет. В момента живее в Ню Йорк и се занимава с финанси.

Според списание Semana, с цел да се ожени за втората щерка на краля и кралицата на Йордания, предприемачът е трябвало да одобри исляма, заради което трансформира името си на Джамил.

Още сватби за принцове и принцеси, които си припомняме с трогване



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР