Дъщерята на US президента Доналд Тръмп - Иванка Тръмп е

...
Дъщерята на US президента Доналд Тръмп - Иванка Тръмп е
Коментари Харесай

Иванка Тръмп заработила близо 11 милиона долара за година

Дъщерята на US президента Доналд Тръмп - Иванка Тръмп е заявила $3,9 млн. $ облага от нейния дял в интернационалната верига хотели " Тръмп ", а посредством нейния бизнес, обвързван с персоналната ѝ марка, е направила най-малко $5 млн., заяви БГНЕС, цитирайки „ Политико “.

Тя също по този начин е декларирала, че взима към 2 милиона $ от заплащане на обезщетение за дружество, наречено „ Trump Payroll Corp ”.

Иванка Тръмп е получила и $289 000 $ задатък от нейния издател за книгата ѝ „ Жената, която работи ”. Тя дарила тези средства в разнообразни фондове и благотворителни тръстове.

Доходите на президентската щерка от фамилната верига хотели са се нараснали доста в съпоставяне от декларацията, попълнена от нея предходната пролет, когато декларацията и показваше 2,4 милиона $ доходи от хотела.

Данните идват от данъчните заявления, които са наложителни за всички високопоставени държавни чиновници и би трябвало да се попълнят всяка година през май.

Иванка Тръмп и нейния мъж Джаред Къшнър са висши съветници на президента, само че без заплати, защото в противоположен случай би се получил спор на ползи.

В декларацията на Къшнър написа, че той е закрил кредитната си линия към Националната банка, която е в размер сред 5 и 25 милиона $. Друга кредитна линия на зетя на президента на Съединени американски щати, която той е получил от татко си, е повишена от 1 до 5 милиона $ на 5 до 25 милиона $. Той също декларира и за различен заем от „ Банк ъф Америка “, който също е в размера от 5 до 25 милиона $. Той може да бъде изплатен до 2022 и като цел на заема е вписана търговия с парцели.
Като доходи зетят на Тръмп е вписал 1,375 милиона $ от акции и 125 000 $ от разпределения от „ Уестмистър мениджмънт “, от бизнеса на фамилията му той е заявил 1,5 милиона $. В декларацията му също написа, че има сред 5 милиона и 25 милиона $ в акции на медийното сдружение на Сорос.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР