Дъщерята на Цветана Манева яростно брани майка си от нападките

...
Дъщерята на Цветана Манева яростно брани майка си от нападките
Коментари Харесай

Дъщерята на Цветана Манева: Ще разкъсат мама от обиди заради клипа на Азис!

Дъщерята на Цветана Манева гневно брани майка си от нападките на възмутени интелектуалци, които не простиха на актрисата, че се снима в клипа на Азис " Позна ли ме? ". Единственото дете на звездата от " Дами канят " и " Опасен сексапил " Надежда Пенчева се разлюти от отрицателните реакции, притеснявайки се майка й да не рухне след всички мнения около присъединяване й в клипа на Азис. " Ще я раздерат от обиди! И поради моята орис тя се снима в това видео ", брани майка си щерката Надежда, която гледа възрастни и заболели в чужбина. " Проблемът не е в песента и дали е чалга. или не, а в това, че от дълго време не се държим обикновено като човек с индивида ", сбито и малко разяснява първо пред " България Днес " Цветана.
Близки до фамилията й са безапелационни, че точно Надежда е причина майка й да взе участие в най-обсъжданата ария в последно време у нас. Дъщерята на личен тил е изпитала неприятното отношение към другия, другия, освен това не един и два пъти.

Надежда е дъщерята на Манева от брака й с Николай Пенчев и от десетилетия живее в Австрия, а пътят й в чужбина по никакъв начин не е бил елементарен. Тръгнала поради брачна половинка си Борислав Петранов, който стана шеф на дом " Витгенщайн " във Виена, само че след известно време остава без работа. Така за прехраната на двете им деца се грижи и Надя, която по това време постоянно се сблъсква с обиди и забележки за наглите и мързеливи българи, които идват да точат обществената система на Австрия.

Признава, че тогава й подали ръка други балканци - сърби и косовари, с които работила. Надя постоянно споделяла с майка си, че в новата й татковина в никакъв случай няма да погледнат на нея като на човек първа категория. Фамилията на актрисата също няма да не помни първите сложни години от живота си в другояче лъскавата и богата Виена. И през днешния ден Надежда всеки ден се сблъсква с отчаянието и самотата, за която пее Азис. Тя работи като медицински помощник, като посвещава времето си на възрастни и заболели хора, които не могат да се оправят сами. Макар и да не е предполагала, че животът й ще се стече по този метод, се усеща щастлива с мъжа си и двете им пораснали деца. Старае се постоянно да се връща у нас, само че е безапелационна, че ще остане в Австрия поради дъщерята Цвети, внучка на актрисата, която е ученичка, и поради сина Петър, който към този момент учи за правист.

15-годишната Цвети като че ли наподобява на майка си, а Петър изживява първата си обич. Двамата са доста близки с баба си и не пропущат да посетят Пловдив, където живее фамилията на Николай Пенчев. Той бе ефирен оператор, а с него Манева живее четири години. По-късно тя намира любовта в лицето на сътрудника Явор Милушев, а Пенчев се дами за Пепа Славчева, водеща на тв предаването " Адрес 4000 ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР