Дъщерята на Цар Киро – Събка Рашкова остава в ареста.

...
Дъщерята на Цар Киро – Събка Рашкова остава в ареста.
Коментари Харесай

Дъщерята на Цар Киро – Събка Рашкова остава в ареста

Дъщерята на Цар Киро – Събка Рашкова остава в ареста. Тя е трябвало да апелира мярката си „ задържане под стража “ в Апелативен съд в Пловдив. Молба, обаче не е подала и по тази причина остава зад решетките.

Както TrafficNews.bg съобщи, Събка и племенникът й Георги бяха арестувани при интервенция на полицията. Наркотикът е открит в колан, който е носела Рашкова. Двамата се занимавали от няколко месеца с търговия с дрога. Хероинът е импортиран от Турция. Той е бил закупен от южната ни съседка и прекаран през граница от дъщерята на Цар Киро. Щом пристигнала в Свиленград, Рашкова влезнала в локално казино и се обадила на Георги да пристигна да я вземе..

Двамата са били следени от полиция, който са спрели колата на дамата на пловдивски бул.. Направен е обиск, при който е открит опиата. Той бил прикрит в колана на Събка.

В хода на бързото произвеждане са направени две експертизи, като едната е открила несъмнено, че държаното вещество е хероин. Другата открила процентното наличие на дейното вещество в обособените пакети, като в по-голямата част от тях то е 38.8 %.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР