Дъщерята на Тодор Славков и моделката Силвия Панагонова порасна и

...
Дъщерята на Тодор Славков и моделката Силвия Панагонова порасна и
Коментари Харесай

Вижте Катерина Славкова – внучката на Людмила Живкова

Дъщерята на Тодор Славков и моделката Силвия Панагонова порасна и следващата година стяга абитуриентски бал. Катерина Славкова учи в известния Италиански колеж, намиращ се в Горна баня, а има към този момент визия съвсем на модел. Само, че от дълго време се е отказала да гради кариера в модата

Като по-малка постоянно можехме да я забележим на аления килим по време на ревютата на вуйна й Жени Живкова. Но в следствие открила, че моделството не я влече, нито пък дизайнерството.

Като дребна с баша си Тодор Славков

Госпожица Славкова е отлична ученичка и си е наумила да се осъществя във фармацията, Като фантазиите й са да се запише студентка в някой от елитните университети в Европа.

Но още от в този момент не крие, че има мераци за политиката. И се пита за какво тя да не е идващия български министър председател или пък президент. Смята като приключи висше да се върне в родината и тук да сбъдне огромните си фантазии.

Катерина Славкова на 17 години 

Който види Катерина незабавно вижда аналогия с починалата й баба. А тя споделя, че има желание да тръгне по нейните стъпки, само че си дава сметка, че първо би трябвало да се образова.

Чаровната девойка е уязвимост на татко си и макар, че родителите й са разграничени от години и живее с майка си поддържа топли връзки с татко  си. С който постоянно прекарва време, и с който върви по на няколко почивки годишно. Зимата са на ски, а през лятото почиват на Лозенец.

Източнк: Ретро

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР