Дъщерята на Симеон Сакскобурготски - княгиня Калина е катастрофирала с

...
Дъщерята на Симеон Сакскобурготски - княгиня Калина е катастрофирала с
Коментари Харесай

Княгиня Калина катастрофира пияна в Боровец

Дъщерята на Симеон Сакскобурготски - княгиня Калина е аварирала с над 1,5 промила алкохол в кръвта край хотел в Боровец. Това удостовери за Нова телевизия секретарят на Сакскобурготски Явор Кирилов.

Инцидентът е станал към 15 часа през днешния ден при маневра по време на излизане от паркинг, като колата се е блъснала в близката преграда. На мястото е пристигнала кола за спешна помощ, медиците са прегледали дамата, само че не се е стигнало да настаняването ѝ в болница. Вероятно става въпрос за лека контузия. Няма информация за други потърпевши на мястото.

" Съпругата ми е изгубила кучето си. Много го обичаше. Има три кучета. Все още не можем да го открием. Тя е под стрес. Цяла заран обикаляхме Боровец. При паркиране е блъснала колата, виждате ", сподели пред bTV брачният партньор на княгиня Калина Китин Муньос.

" Може да е изпила една чаша вино, само че това не е пиянство на алкохол. Това е нищо. Инцидентът е дребен. Превръща се в огромен проблем, тъй като е княгиня Калина ", добави Китин Муньос.

Изпратената до медиите публична информация от Министерство на вътрешните работи по случая гласи: " Към 15.20 часа е подаден сигнал за самокатастрофирал лек автомобил на изхода от паркинг на хотел в Боровец. Отзовалият се неотложно на място автопатрул открил лидера - 51-годишна жена, като след изработен тест с техническо средство тестът отчела над 1,2 промила алкохол. Жената ще бъде съпроводена до болнично заведение за предоставяне на кръвна проба. Работата по цялостното документиране на случая продължава ".

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР