Дъщерята на Силвия Кацарова вече две години се носи на

...
Дъщерята на Силвия Кацарова вече две години се носи на
Коментари Харесай

Силвия Кацарова с нов зет

Дъщерята на Силвия Кацарова към този момент две години се носи на крилете на любовта. Теди още веднъж има връзка с чужденец. Ян е чех и е някогашен народен играч по хандбал. Заради обичаната си чехът към този момент живее у нас и заряза Прага.

" Решението ми беше мъчно, само че си заслужаваше. Обичам Теди и тя е преди всичко в живота ми сега ", споделя красавецът, който към този момент подари пръстен на обичаната.

" Адаптацията ми беше по-лесна, само че манталитетът на хората тук ми е друг. Теди се грижи доста за мен, готви доста вкусно, знаете, че има и книга за готвене. Тя ме оставя да си виждам спортните канали и е извънредно красива и лъчезарна ", към този момент съвсем на български споделя Ян.

Семейството му липсвало, само че те били на три часа път от София, споделя спортистът.

Щастливата Теди е безапелационна, че чехът е доста сантиментален и постоянно й прави изненади.

" И двамата имаме бракоразвод зад тила си, били сме в тежки любовни връзки и се стараем да запазим топлотата между тях. Често се държим за ръце и се обичаме. Аз мъчно повярвах, че ще имам шанса да срещна човек, който ме схваща, поддържа и почита специалността ми. Знам, че певиците мъчно основават здрави семейство, само че с Ян ми наподобява допустимо ", споделя в изявление Кацарова.

Двамата обожават да пътуват и при първа опция стягат куфарите за следващото сантиментално премеждие.

На 18 май Теди Кацарова ще направи огромен концерт, отдаден на 30 години театрална активност.

Звучи необикновено, че 45-годишната изпълнителка има толкоз дълго професионално наличие. Тя обаче напомни, че от госпожица се изявява на сцена с помощта на майка си и татко си - Силвия Кацарова и Милчо Кацаров.

Майка й от своя страна също доста харесва Ян, само че се пробва да не дава препоръки и да остави щерка си сама да си избира пътя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР