Дъщерята на Силвия Кацарова вече две години се носи на

...
Дъщерята на Силвия Кацарова вече две години се носи на
Коментари Харесай

Докараха на Силвия Кацарова заврян зет

Дъщерята на Силвия Кацарова към този момент две години се носи на крилете на любовта. Теди още веднъж има връзка с чужденец. Ян е чех и е някогашен народен играч по хандбал. Заради обичаната си чехът към този момент живее у нас и заряза Прага. " Решението ми беше мъчно, само че си заслужаваше. Обичам Теди и тя е преди всичко в живота ми сега ", споделя красавецът, който към този момент подари пръстен на обичаната. " Адаптацията ми беше по-лесна, само че манталитетът на хората тук ми е друг. Теди се грижи доста за мен, готви доста вкусно, знаете, че има и книга за готвене. Тя ме оставя да си виждам спортните канали и е извънредно красива и лъчезарна ", към този момент съвсем на български споделя Ян.

Семейството му липсвало, само че те били на три часа път от София, споделя спортистът. Щастливата Теди е безапелационна, че чехът е доста сантиментален и постоянно й прави изненади.

" И двамата имаме бракоразвод зад тила си, били сме в тежки любовни връзки и се стараем да запазим топлотата между тях. Често се държим за ръце и се обичаме. Аз мъчно повярвах, че ще имам шанса да срещна човек, който ме схваща, поддържа и почита специалността ми. Знам, че певиците мъчно основават здрави семейство, само че с Ян ми наподобява допустимо ", споделя в изявление Кацарова.
 
 Теди Кацарова срещнала гаджето нa дискотека след тежки връзки и разводи

 Певицата Теди Кацарова: В Италия Великден е по-евтин, в сравнение с в България!
 Ян и Теди са обич вечно Ян и Теди са обич вечно


Двамата обожават да пътуват и при първа опция стягат куфарите за следващото сантиментално премеждие. На 18 май Теди Кацарова ще направи огромен концерт, отдаден на 30 години театрална активност.

Звучи необикновено, че 45-годишната изпълнителка има толкоз дълго професионално наличие. Тя обаче напомни, че от госпожица се изявява на сцена с помощта на майка си и татко си - Силвия Кацарова и Милчо Кацаров.

Майка й от своя страна също доста харесва Ян, само че се пробва да не дава препоръки и да остави щерка си сама да си избира пътя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР