Дъщерята на севернокорейския лидер Ким Чен Ун е била видяна

...
Дъщерята на севернокорейския лидер Ким Чен Ун е била видяна
Коментари Харесай

Заснеха за първи път дъщерята на Ким Чен Ун на публично място ВИДЕО

Дъщерята на севернокорейския водач Ким Чен Ун е била забелязана за първи път на национално събитие в страната, настояват китайски медии, базирайки се на специалист, предава.

Момичето, разпознато като Ким Джу Ае, се появи на сцената на честването на националния празник на Северна Корея по-рано този месец. Тя беше едно от няколкото деца, които изпълняваха ария за водача на страната и брачната половинка му Ри Сол Джу.

Според китайксите медии и в частност един специалист, момиченцето е било разпознато, защото Ким и жена му на няколко пъти демонстрират по-специално отношение към детето. На няколко пъти Ри Сол Джу протяга ръка към него, а Ким даже й се усмихва.

Анализаторът видя и други улики по време на осъществяването: камерата се концентрира върху нея, когато децата стартират да пеят, като се задържа няколко секунди, преди още веднъж да стартира да снима и останалите деца, предава думите му „ Daily Mail ”.

В същото време нейният външен тип също се откроява – тя е единственото момиче със спусната коса и единственото, което носи бели чорапи.

Ким Чен Ун е женен за Ри Сол Джу от най-малко 10 години, като не е ясно тъкмо по кое време е подписан бракът. Твърди се, че първото им дете е родено през 2010 година През 2013 година баскетболистът Денис Родман, който е другар на севернокорейския водач, съобщи, че той има новородена щерка. Южнокорейски медии пък настояват, че Ким има и трето дете.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР