Дъщерята на самоубилия се в понеделник д-р Генади Влашки от

...
Дъщерята на самоубилия се в понеделник д-р Генади Влашки от
Коментари Харесай

Дъщерята на самоубилия се лекар от Лом: Баща ми не отне живота си сам. Една коварна болест го направи

Дъщерята на самоубилия се в понеделник доктор Генади Влашки от Лом разгласява прочувствено послание във фейсбук, с което разплака стотици в обществената мрежа, написа Булнюз.

Ина Влашка е събрала сили да се сбогува с татко си посредством тежък за четене пост, в който изяснява аргументите той да постави завършек на живота си:

" Това е доктор Генади Влашки или прочут още като моят татко. Говори се, че през вчерашния ден моят татко извърши закононарушение. Вчера той се самоуби. Не. Баща ми в никакъв случай не е желал нещо по-силно от живота, от децата си и от призванието да оказва помощ на своите пациенти.

Баща ми не лиши живота си самичък. Една подла болест с отвратителното название “рак ” го направи. С общителното подпомагане на някои така наречен негови “колеги ” и безхаборното им отношение към онкоболните в България, към съидейниците им.

Да. Съмишленик на тези, които трябваше да го спасят. Баща ми е доктор. Беше доктор. Анестезиолог. Такива неща ми е разказвал, че мога да напиша книга, след това втора и по този начин да стигна до поредност.

Мисълта ми е, че за разлика от един звук бездушни незаслужили купата си негови сътрудници, моят татко през цялата си професионална кариера не спря да се бори за човешкия живот и не всеки път е мислил за последици, щом е имал късмет да помогне, било то и с възможност да навреди на себе си и своята специалност.

Та по този начин. Толкова от мен. И това е доста, и не би трябвало да го споделям тук. Просто желаех да се знае какъв исполин е моят татко. Колко доста усмивки оставяше по пътя. Колко корави бяха последните две години. Как неуместно го изгубих. И какъв брой доста ще ми липсва.

Всички останали просто сведете глави в името на всеки онкоболен, тъй като битката е безмилостна.

И краят от време на време - нечовечен.

П.С. Искрено благодаря на тези негови сътрудници, които се бориха с него, на приятелите му и на всеки човек, който му даде топлота. "

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 P
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР