Дъщерята на самоубилия се в понеделник д-р Генади Влашки от

...
Дъщерята на самоубилия се в понеделник д-р Генади Влашки от
Коментари Харесай

Дъщерята на самоубилия се д-р Генади Влашки от Лом: Баща ми беше велик!

Дъщерята на самоубилия се в понеделник доктор Генади Влашки от Лом разгласява прочувствено послание във фейсбук, с което разплака стотици в обществената мрежа.

Черна новина! Лекар от Лом се самоуби с изстрел в главата

Ина Влашка е събрала сили да се сбогува с татко си посредством тежък за четене пост, в който изяснява аргументите той да постави завършек на живота си. В обръщението в негова памет тя благодари на всички негови сътрудници, които са се борили дружно с него с тежката диагноза „ рак “, както и на неговите другари. Цялата персона на доктор Влашки е събрана в думите на щерка му: Той беше популярен!
Д-р Генади Влашки е приключил през 1993 година Медицинския университет в Плевен. През 1994 година работи в ТУБ-диспансер в Лом. Работил е и в ЦСПМ в Лом, в ОАИЛ-Враца. През 2014 година придобива компетентност „ анестезиолог-реаниматор “. Работи в МБАЛ-Свищов, а от юни 2017 година е част от екипа на СБАЛК-Плевен.
Само 4 дни преди да се самоубие със законно притежавания револвер, той се е сбогувал с този свят посредством пост във фейсбук. На 2 април вечерта доктор Влашки към този момент е бил взел съдбоносното решение и това проличава от думите му, останали вечно след него: „ Човек умира и богат и безпаричен. И всеки самичък си носи своя кръст, по-важното е да си бил потребен, преди да се превърнеш в шепа пръст “…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР