Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, се оказа луда

...
Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, се оказа луда
Коментари Харесай

Щерката на Румен Радев става водолаз

Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, се оказа луда фенка на рисковите спортове, научи „ Галерия “. За авантюристичните й пристрастености никой не бе допуска, защото хубавицата постоянно го раздава непретенциозно в обществените мрежи и е измежду отличниците на випуска.

Оказва се обаче, че отвън школото 11-класничката е същински пожар и постоянно изправя косите на татко си.

Последното й рисково прекарване бе напълно неотдавна. Двамата с най-хубавия й другар Иво Димитров бяха на планина, където си вършиха рискови селфита на фона на красивите родопски върхове. Дарина и Иво съзнателно търсели скалисти места, където да си вършат модерните измежду младежите рискови фотоси.

Планинарството обаче надалеч не е единственото занимание на лудетината Дарина. Преди това тя бе на отмора в Гърция, където се отдаде на обичаното си гмуркане.

Президентската дъщеря наскоро е изкарала водолазен курс и си е закупила специфична екипировка. В южната ни съседка дружно с другари си наели дребна яхта, с която търсели подобаващи местенца за гмуркане.

Според нейни съученици, татко й по никакъв начин не одобрявал влечението й по рисковите спортове. Налагало се Дарина сама да поема разноските по заниманието си.

Така да вземем за пример, щерката на Румен Радев платила водолазния си костюм с джобните си за месеца.

„ На външен тип наподобява на татко си, само че характера е наследила напълно от майка си Гинка “, клатят глава близки до фамилията. Първата брачна половинка на президента Гинка Кесякова също се увлича по планинарството. Тя е фен на рисковото колоездене, с помощта на което поддържа съвършена форма.

От Гинка Румен Радев има две деца – Дарина и Георги, а от втория си брак с Деси – доведен наследник.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР