Дъщерята на президента Румен Радев — Дарина се радва на

...
Дъщерята на президента Румен Радев — Дарина се радва на
Коментари Харесай

Щерката на Радев на яхта в Гърция

Дъщерята на президента Румен Радев — Дарина се радва на вълнуваща почивка в Гърция. Чаровницата отпътува с един от най-близките си другари на плаж в южната ни съседка, където се наслаждения и на другоземен круиз с яхта.

Дарина от дребна обожава морето и даже е пътешествала с дребна яхта. Единадесетокласничката се радва на новото си странствуване и показва манекенска фигура, за която мнозина могат да ѝ завидят, написа България през днешния ден.

Дарина е в Гърция с дългогодишния си другар Иво Димитров, само че на инат на клюките, че са гаджета, двамата са като брат и сестра. За близката връзка посред им подсигурява и майката на Дарина — Гинка Кесякова, която възмутено опроверга всички клюки, които въвличаха двамата в сантиментална спекулация.

И макар че е щерка на президента на републиката, Дарина живее като всички свои съученици — без защита, без спомагателни кортежи и без лектори, които да я поучават какво ѝ е разрешено и какво не. От началото на лятото тя не стопира да обикаля родината, а след ваканцията в Гърция, пристигна ред и на пътешествията из планините.

Дарина даже се качи до пловдивското село Равнища. Двамата с Иво дори се снимаха за спомен и си направиха идентични татуировки, които да символизират приключенията им.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР