Дъщерята на президента Румен Радев Дарина за първи път говори

...
Дъщерята на президента Румен Радев Дарина за първи път говори
Коментари Харесай

Щерката нa президента откровена: Влюбена съм, щастлива съм!

Дъщерята на президента Румен Радев Дарина за първи път приказва намерено за персоналния си живот.

Поводът за откровенията на младото момиче е късометражно филмче за театралната натрупа, в която тя играе. От 9 клас Дарина е част от групата "Ле Страпонтен " към столичното 35 СУ "Добри Войников ". Тъй като тази година президентската дъщеря е в 12 клас и й следва да бъде абитуриентка, от следващата година към този момент няма да е част от трупата.

Затова със съучениците си са решили да създадат филмче, в което да опишат за най-паметните си моменти дружно.

Първият въпрос, на който Дарина дава отговор, е по какъв начин е попаднала в трупата. Тя се съгласява с обясненията на своя другарка, че всичко е почнало в парка "Гео Милев ", където двете решили да си измислят своя пиеса, с която да се показват пред учителите и да заявят желанието си да влязат в кръжока. "Аз играх мъж, тъй като взех решение, че ми пасва повече ", споделя Дарина.

Попитана кой е най-емоционалният й миг в "Ле Страпонтен ", тя изпада в дълго прочувствено признание, а очите й се насълзяват. "Моментът, в който разбрахме, че аз и Йоана (нейна съученичка) имаме опция да играем Елена Сергеевна в Москва. Просто си представете - 5 души се събират още веднъж, с цел да се възроди всичко, което сме правили. Кой в Китай, кой в университет в София, кой още в 35 СУ - всички се събираме, с цел да претворим едни 40 минути на сцената. Магическо е ", не крие страстите си Радева.

Разказът й продължава с размисли какво значи трупата за нея. "Не може да се опише с една дума. "Ле Страпонтен " е като сън. Невероятен сън, от който не желая да се разсънвам. Хората плачат на твоя пиеса. ", споделя тя. И прави най-емоционалното си самопризнание - а точно, че в трупата е разкрила любовта.

Това е възпитаникът на същото учебно заведение - Камен, наследник на някогашната министърка Зинеида Златанова. И който сега е студент в Китай. "Тук открих любовта, хора. Открих пристрастеността към театъра. В "Ле Страпонтен " открих всичко, което ми е нужно, с цел да бъда щастлива ", откровена е Дарина.

Според осведомени тя счита да построи точно актьорска кариера и нищо чудно да кандидатства в НАТФИЗ откакто приключи. Тя и по-малкият й брат Георги живеят с майка си - първата брачна половинка на Радев Гинка Кесякова, напомнят от Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР