Дъщерята на президента Доналд Тръмп Иванка Тръмп и нейният съпруг

...
Дъщерята на президента Доналд Тръмп Иванка Тръмп и нейният съпруг
Коментари Харесай

Иванка Тръмп и Джаред Къшнър са спечелили $82 милиона докато са работели в Белия дом

Дъщерята на президента Доналд Тръмп Иванка Тръмп и нейният брачен партньор Джаред Къшнър са спечелили най-малко 82 милиона $ през предходната година от голям брой външни източници на приходи, до момента в който са били старши съветници в Белия дом.

Въпреки обществения надзор върху финансите им, се стига до спор на ползи, защото Тръмп и Къшнър са спечелили доста пари, до момента в който са били на държавни постове. Техният юрист обаче съобщи, че те са спазили всички правила.

Двойката е натрупала съществени суми по време на работата си в държавното управление, а се виждат дребни промени в заявените от нея приходи.

Парите, които наследницата на Тръмп получава от сдруженията с лимитирана отговорност, свързани с корпорацията на президента, са преструктурирани в годишни закрепени заплащания от 1,5 милиона $.

Иванка Тръмп печели 3,9 милиона $ от интернационалния хотел Trump във Вашингтон и повече от 2 милиона $ от изплатени компенсации от корпорацията на Тръмп. Нейната книга " Women who work " ѝ носи още 289 300 $.

Къшнър обаче е пропуснал да заявява дяловете си в редица компании. Документи демонстрират, че той не е упоменал всичките си активи. Въпреки това, той твърди, че е продал притежаваните от него дялове в разнообразни компании преди да заеме поста си в Белия дом. Той не е част от ръководството на фамилната компания за недвижими парцели Kushner Co, само че има покупко-продажби на стойност 2 милиарда $ за интервала 2016 - 2017 година.

Друг обзор на финансите на Къшнър сочи обаче, че към момента 90% от недвижимите му имати са под негов надзор. Той е продал своята част от постройката на адрес 666 Fifth Avenue, за която милиардерът е платил 1,8 милиона $ преди. Къшнър е прибрал и 5 милиона $ от жилищен комплект в Ню Джърси, който е част от фамилния бизнес.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР