Дъщерята на популярната водеща от ВВС Наташа Каплински пострада тежко

...
Дъщерята на популярната водеща от ВВС Наташа Каплински пострада тежко
Коментари Харесай

Взриви се яхтата на най-скъпоплатената английска журналистка, дъщеря й пострада жестоко

Дъщерята на известната водеща от Военновъздушни сили Наташа Каплински пострада тежко и сега е с жестоки изгаряния, откакто яхтата им ненадейно експлоадира край гръцкия остров Корфу, написа The Sun. 45-годишната звезда също е била ранена.



Тя, осемгодишната Анджелика и техен родственик били избавени от риболовец, който ги измъкнал от пламъците и ги превозил до брега.



Малката Анджелика поела най-голямата мощ на гърмежа. Състоянието й било толкоз съществено, че била по неотложност превозена до Англия.
В момента тече следствие по какъв начин се е стигнало до приключването на гориво, поради което се допуска, че е станала детонацията.



Източник на полицията споделя: " Момичето страда от съществени изгаряния. Г-жа Каплински и мъжа, за който към този момент се знае, че е дядо на детето, са потърпевши по-леко. "



" Отначало дъщерята е била отведена в болница в Корфу с изгаряния по лицето и ръцете. Майка й и дядо й били лекувани в частна клиника. Било е решено да ги отведат незабавно във Англия. "



The Sun прецизира, че Анджелика към момента се намира в британската болница. Вече няма заплаха за живота й.



Въпреки сериозните пострадвания на пасажерите, гърмежът нанесъл напълно незначителни вреди на яхтата. Според източник от проверяващите: " Експлозията е нанесла вреди за към 350 паунда. Пътниците явно не са подхванали нужните ограничения за поддръжка, малко повече внимание е щяло да предотврати случая. Получило се е приключване на гориво, което провокирало прекъсване на моторите и след това гърмежа. "



Наташа има имение с пет спални на близкия остров на име Плумбаго, по този начин се назовава и яхтата. Тя е най-високоплатеният английски публицист с приход от 1 милион паунда годишно.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР