Дъщерята на поп фолк дивата Бони - Миа-Михаела определено има

...
Дъщерята на поп фолк дивата Бони - Миа-Михаела определено има
Коментари Харесай

Бони се похвали със скъпа придобивка на дъщеря си, едно нещо обаче възмути феновете й

Дъщерята на поп фолк дивата Бони - Миа-Михаела несъмнено има доста сериозен мотив да почерпи, тъй като от през вчерашния ден е горделив притежател на автомобил.

Преди една година тя взе с отличен шофьорските си изпити и ето, че година по-късно към този момент е зад кормилото. " Много съм горда с нея, тъй като е толкоз съзнателен водач. Дава път на пешеходци, кара доста деликатно ", показа пред нас Бони, която разгласява и доста живописен пост в обществените мрежи.

" Тази страхотна, готина кола би трябвало да бъде карана от ужасно готин човек-като теб. Мами дано първата ти, нова кола ти донесе доста красиви споделени моменти с обичани хора, които да топлят сърцето ти постоянно, а усмивката ти да грее вечно, като слънцето.

Спокойна съм, тъй като зная, какъв брой си рационална, виновна и внимателна, само че постоянно имай няколко на разум. 

ЧЕСТИТА дано ти е, а шофирането БЕЗАВАРИЙНО!

Обича те мама!!! ", написа под фотосите Бони.

Едно нещо обаче възмути почитатели й. Мястото, на което е паркирана колата, а точно на пешеходна пътека и даже на тротоар. В мнения някои разкритикуваха певицата и младата собственичка на автомобила. 

" Безаварийно каране да има и със здраве да си я употребява.

Обаче има и други места за фотоси, а не на пешеходната пътека и велоалеята. Нищо,че няма преминаващи ", гласи един от мненията, на които Бони отговори:

" Благодарим и одобряваме забележката, само че мисля, че на всеки човек му се е случвало въпреки и за минутка да бърка. Даа..нямаше през тази минута ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР