Дъщерята на покойния Брус Лий Шанън е излязла възмутена от

...
Дъщерята на покойния Брус Лий Шанън е излязла възмутена от
Коментари Харесай

Защо дъщерята на Брус Лий мрази Тарантино

Дъщерята на починалия Брус Лий Шанън е излязла възмутена от прожекцията на " Имало едно време в Холивуд ", където един от героите е и татко й. " Наистина ми беше неловко да седнал съм и да чувам по какъв начин хората се подиграват на татко ми, " сподели тя във връзка метода, по който е показан Лий във кино лентата на Тарантино.
 Снимка 436628

" Показан е като нахален гъз и въздух под налягане, а не като човек, който е трябвало да се труди тройно повече от тези хора, с цел да получи това, което на тях им е обещано безплатно, " продължава Шанън, с което се причислява към мнозината критици, които означиха, че последният филм на Тарантино демонстрира извънредно " тежката категория бели артисти на Холивуд ", както писаха Vogue.

Брус Лий, който умря през 1973 година, добива международна популярност с присъединяване си в продуцирани в Хонг Конг филми за бойни изкуства, откакто не съумява да се наложи в Холивуд поради азиатския си генезис. В " Имало едно време в Холивуд " ролята му се извършва от Майк Мо.
 Майк Мо в сцена от кино лентата

Майк Мо в сцена от кино лентата

" Разбирам претекстовете за това по какъв начин е показано всичко във кино лентата. Разбирам, че основните герои в действителност са антигерои, показани в интервал, прочут с расизма и неналичието на приобщаване. Но нямаше потребност да се отнасят към Брус Лий по метода, по който в действителност в миналото " белият " Холивуд се е отнесъл с него, " споделя щерка му Шанън Лий пред The Wrap.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР