Дъщерята на покойния Брус Лий - Шанън, е изключително възмутена

...
Дъщерята на покойния Брус Лий - Шанън, е изключително възмутена
Коментари Харесай

Шанън Лий, Куентин Тарантино, Брус Лий и неуважението в Имало едно време в Холивуд

Дъщерята на починалия Брус Лий - Шанън, е извънредно възмутена от " Имало едно време в Холивуд ". Причината - методът, по който филмът показва татко й.

В него има сцена, в която Брус Лий (в ролята е Майк Мох) се перчи пред група хора и изяснява по какъв начин може да победи всеки в пердах (включително и Мохамед Али), тъй като ръцете му са " смъртоносни оръжия ". Във кино лентата той влиза в дуел с персонажа на Брад Пит. Пит побеждава Лий.

Според Шанън Лий татко ѝ е показан като " нахален гъз " и " въздух под налягане ", а не като човек, който е трябвало да се труди тройно повече, с цел да получи това, което на някои им е обещано безплатно.

Разбира се, след изявлението на Шанън Лий последва и отговор от страна на Тарантино. Според режисьора методът, по който е показан татко й, в действителност не е чак толкоз неакуратен, както твърди щерка му.

" Брус Лий беше доста нахален човек ", споделя Тарантино по време на конференция в Москва, като добавя, че Брус Лий е приказвал тъкмо по този високомерен и надменен метод, и е имал тъкмо такова надменно държание.

" Брус Лий освен е казвал, че може да победи Мохамед Али, само че даже и брачната половинка му Линда Лий удостоверява думите му в първата биография, която аз съм чел. И тя сподели тъкмо това. " /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР