Дъщерята на покойния Брус Лий Шанън беше изключително възмутена от

Дъщерята на покойния Брус Лий Шанън беше изключително възмутена от ...

Тарантино отвръща на удара на дъщерята на Брус Лий.


Дъщерята на покойния Брус Лий Шанън беше изключително възмутена от "Имало едно време в Холивуд", заради начинът, по който е представен баща ѝ във филма.
Шанън Лий, Брус Лий, паметта на баща й и "Имало едно време в Холивуд"
Защо дъщерята на Брус Лий мрази Тарантино

От какво е възмутена Шанън Лий

В него има сцена, в която Брус Лий (в ролята е актьорът Майк Мох) се перчи пред група хора и обяснява как може да победи всеки в бой, включително и Мохамед Али, защото ръцете му са "смъртоносни оръжия". Той и персонажът на Брад Пит започват да се бият и в крайна сметка Пит побеждава Лий.

Според Шанън Лий баща ѝ е показан като арогантен задник и въздух под налягане, а не като човек, който е трябвало да се труди тройно повече от тези хора, за да получи това, което на тях им е дадено даром. 
Снимка 436627

След изказването на Шанън Лий, последва и отговор от страна на режисьора. Според Тарантино начинът, по който е представен героя, всъщност не е чак толкова неточен, както твърди дъщерята на легендарния актьор.

"Брус Лий беше много арогантен човек", казва Тарантино по време на пресконференция в Москва, като допълва, че според него Брус Лий е говорил точно по този начин надменен и високомерен начин и е имал точно такова арогантно поведение.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Movie Facts (@moviefacts) на Юли 31, 2019 в 12:23 PDT

"Брус Лий не само е казвал че може да победи Мохамед Али, но дори и съпругата му Линда Лий потвърждава думите му в първата биография, която някога съм чел за него. Тя каза точно това", допълва Тарантино.

Източник: lifestyle.bg