Дъщерята на Пинк - Уилоу, получи 100 долара като награда

...
Дъщерята на Пинк - Уилоу, получи 100 долара като награда
Коментари Харесай

Пинк възнагради щедро дъщеря си за изваден зъб

Дъщерята на Пинк - Уилоу, получи 100 $ като премия от татко си, по тази причина че е съумяла сама да извади собствен разтърсен млечен зъб. Съпругът на Пинк, Карли Харт, се похвали самичък, като качи фотография на 7-годишното момиче, което в едната си ръка държи извадения зъб, а в другата - банкнота от 100 $. Той се пошегува, като написа, че щерка му е предстоящ основен капиталов банкер и че това са парите, който той е изхарчил по най-хубавия вероятен метод.

Пинк и преди е споменавала, че Уилоу е мощно и издръжливо дете. Почти в никакъв случай не демонстрира страсти, не плаче, не приказва, когато се е случило нещо. 38-годишната певица споделя, че един път е седяла много време в учебно заведение, тъй като Уилоу била доста смутена и не желала да каже за какво. Пинк обяснила на щерка си, че няма да мръдне, до момента в който тя не стартира да приказва за възприятията си и да позволява другите до себе си.

По-интересен бил отговора на дребната - " Обещавам да ти описвам повече за моите усеща, в случай че ти ми разказваш по-малко за твоите ". Изпълнителката на " Who Knew? " нееднократно си е признавала, че е доста прочувствена и плаче постоянно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР