Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, иска да си увеличи

...
Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, иска да си увеличи
Коментари Харесай

Сузанита ляга под ножа

Дъщерята на Орхан Мурад – Сузанита, желае да си усили гръдната обиколка, научи HotArena.

14-годишната дъщеря на незрящия артист е подготвена да легне под ножа, с цел да издуе деколте, защото била комплексирана от неналичието си на какъвто и да е бюст. Подкрепа за разкрасителната процедура тя срещала даже в лицето на родителите си – демократичните Орхан и Шенай Мурад, заяви извънредно „ Таблоид”.

Очевидно Сузи Мурад се стяга съществено за огромната сцена, защото наскоро споделила с родителите си, че желае да направи няколко усъвършенствания по себе си, в това число увеличаване на гърдите. Желанията на тийнейджърката не смутили майка й и татко й, които напълно умерено коментирали на каква процедура тя може да се подложи сега и на каква не. От всичките интервенции Сузи най-вече желала цялостно деколте, за което получила поддръжка даже от новата си другарка Андреа, която обстойно и нашироко й обяснила за процедурата по увеличаване на бюста.



На процедура обаче сега Сузанита не може да издуе цици, поради възрастта си. Развитието на гърдата приключва в края на пубертета. Въпреки това се предлага да се изчака с плануваната процедура най-малко до 18-годишна възраст, споделят експертите. Важно е да се изчака освен завършването на физиологичния напредък, само че и достигането до психическа зрялост. В случай, че има показания да се слагат импланти преди 18 години, тогава е належащо да се вземе позволение от правния аставник.



Преди по-малко от месец тя и майка й посетили столичен разкрасителен салон, където дребната Мурад издула устни. Козметичка сложила инжекция хиалуронова киселина в горната и долна джука на изпълнителката, за те да наподобяват по-обемни и сочни. Интервенцията е изцяло безболезнена и коства 120 лв., а до 6 месеца киселината се разгражда в организма и е изцяло безвредната. Като неин компаньон, майката на Сузи, Шенай, разрешила на козметичката да извърши процедурата и платила почтително на касата в салона.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР