Дъщерята на Орхан Мурад - певицата Сузанита скъса нервите на

...
Дъщерята на Орхан Мурад - певицата Сузанита скъса нервите на
Коментари Харесай

Сузанита скъса нервите на продуцентите на ВИП Брадър

Дъщерята на Орхан Мурад - певицата Сузанита скъса нервите на продуцентите на "ВИП Брадър " дни преди страрта му. HotNews научи, че тийнейджърката се отказала да прекрачи прага на Къщата в Нови хан и то в последния миг. Тя трябваше да взе участие в риалити формата дружно с татко си и майка си Шенай, само че заради различия с екипа, изявата й се провали. Тази вечер шоуто стартира в 20.00 часа и екипа на продукцията прави и невъзможното, с цел да убеди семейството на русокоската да не възпрепядства присъединяване си.

Сузанита влиза във "ВИП Брадър " с майка си и татко си

Сузанита и родителите й са снимали визитките си във връзка влизането във "ВИП Брадър " още преди месец. До последно обаче тримата се разправяли с хората на Нико Тупарев за изискванията при влизането им. Те желали независима стая или по-скоро апартамент, което обаче нямало по какъв начин да им бъде подсигурено в този сезон. Също по този начин имало и огромни пазарлъци за хонорара им, което в допълнение наежило пристрастеностите в работния развой.

До последно продуцентите се разправяли със Сузанита и капризите - главно на татко й Орхан Мурад. Фолкаджията желал да издейства оптимално преимущества за семейството си и непрекъснато претендирал нови и нови екстри.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР