Дъщерята на млечния бос Димитър Зоров – Силвия Зорова, ще

...
Дъщерята на млечния бос Димитър Зоров – Силвия Зорова, ще
Коментари Харесай

Дъщерята на Димитър Зоров връща 400 бона за къща за гости

Дъщерята на млечния необут Димитър Зоров – Силвия Зорова, ще връща близо 400 000 лв. за къща за посетители, тъй като попада измежду нарушителите.
Едноличен търговец „ Силвия Зорова “ е в предварителния лист на бенефициерите, оповестен на уеб страницата на фонд „ Земеделие “, на които към 15 ноември 2019 година е намерено произвеждане за налагане на 100% наказания поради открити нарушавания в осъществяването на европроектите.
Зорова е получила 391 160 лв. за реорганизация на съществуваща постройка в хотел за селски туризъм и за закупуване на нужното съоръжение. Става въпрос за обновяването на хотела край фамилната мандра, издигнат още през 1997 година
Дъщерята на Димитър Зоров – съосновател и шеф на мандра „ Пършевица “ и ръководител на Асоциацията на млекопреработвателите в България, е в фамилния бизнес като шеф на хотела. Съпругата му Марияна пък е маркетинг-мениджър на мандрата, написа "Трафикнюз ".
Зоров е измежду най-големите производители на млечни произведения у нас, като пазарният дял на бизнеса му се дефинира сред 25 и 30%. Той е приключил полицейската академия в Симеоново, само че незабавно след измененията той се захваща с млечния бизнес. Купува полуразрушената мандра в местността Пършевица във Врачанския Балкан и стартира да развива бизнеса дружно с родителите и брачната половинка си.
Силвия от дребна е реклама на марката, като детското й лице е върху кофичките с кисело мляко и върху камионите, с които се разнася продукцията на мандрата.
Едноличен търговец „ Силвия Зорова “ е записана през 2013 година в село Миланово, община Своге, на един адрес дружно с още 13 компании, демонстрира информация в Търговския указател.
Миналата година 25-годишната Зорова опустоши със скъпия си джип камион с служащи на една от компаниите за сметопочистване в София и умъртви един от тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР