Дъщерята на месар-милионер започна съдебна битка за завещанието на баща

...
Дъщерята на месар-милионер започна съдебна битка за завещанието на баща
Коментари Харесай

Съдебна битка за милионите на месаря-милионер, след като 94-годишен се ожени за болногледачката си

Дъщерята на месар-милионер стартира правосъдна борба за наследството на татко си, потвърждавайки, че той е бил притеглен в „ грабителски брак “ от неговият болногледач.

Робърт Харингтън беше на 94 години, когато умря през май 2020 година, единствено 11 месеца откакто се ожени за Guixiang Qin, която на 54 години беше с 40 години по-млада от него. Два месеца преди гибелта си, господин Харингтън направил ново наследство, оставяйки всичко на новата си брачна половинка, изцяло отрязвайки единственото си дете, Джил Лангли.

Тя твърди, че татко й даже не можел да произнесе името на булката си, и е бил толкоз нежен, че „ не е бил в положение даже да се изправи за фотография в деня на сватбата си “, заяви окръжният съд в Централен Лондон. с цел да наследи положението му. Джеймс Маккийн, от името на госпожа Лангли, сподели на записващия Робърт Макалистър, че е пристигнала в съда, с цел да анулира наследството.

Г-н Маккийн сподели, че господин Харингтън се е озовал в „ зле поддържан гроб “, обособен от имота, където той е поискал да лежи д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР