Дъщерята на Мая Манолова не е наследила нейните политически амбиции,

...
Дъщерята на Мая Манолова не е наследила нейните политически амбиции,
Коментари Харесай

Зетят на Мая Манолова - първа шпага в чалготеките


Дъщерята на Мая Манолова не е наследила нейните политически упоритости, само че шурей ѝ Мартин е поел в същата посока. Лидерът на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в Кюстендил обаче може и да не стигне до високите етажи на властта поради срамните си изцепки от близкото минало.

Кюстендилецът не е тихата вода, за която го показва тъща му, видя „ Ретро “. Мартин Мирчев се оказа див купонджия, нямащ мяра в заниманията с другари. Докато брачната половинка му Ралица се занимавала със сина им Макси и не спяла, с цел да угажда на детето, той не пропущал купони и банкети.

Зетят на Манолова се веселял непрекъснато с другари, а фотосите му в обществените мрежи са повече от провокативни. Мирчев се е щракнал по какъв начин мята салфетки в първокласен чалга клуб на рождения си ден, прегръщайки бутилки с алкохол и всевъзможни другари и демонстрирайки гъвкавост в региона на ханша. Нощните подвизи били най-честата причина за свадите на младото семейство, само че когато отворела тематиката, Мартин постоянно напомнял на Ралица, че преди време и тя не си поплювала, а до момента в който била студентка първо в Германия, след това в Благоевград, я познавали във всички нощни питейни заведения.

Ралица и Мартин са дружно от съвсем 8 години. Запознали се за пръв път на заседание на Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия в Кюстендил по време на предизборна акция. Харесали се от пръв взор, а той търпеливо изчакал пристрастеностите към изборите да преминат и незабавно паднал на колене пред нея, искайки ръката ѝ. В Града на черешите незабавно тръгнали клюки, че бракът им щял да бъде по сметка и Мирчев просто търсел способи да пробива по-лесно в живота. Сватбата се забавила с няколко години, тъй като през това време младите имали съмнения къде да живеят. Ралица и Мая упорствали да дойдат в София, а Мартин се дърпал и желал да останат в родния им град, където към този момент си бил построил име.

В последна сметка се преместили в столицата, където споделяли един покрив с омбудсмана и брачна половинка ѝ Ангел Найденов, само че когато Ралица забременяла, решили да се върнат назад в провинцията, с цел да им е по-спокойно и дребният Максим да пораства в по-чиста среда. Въпреки че Ралица има три дипломи за висше обучение от три университета, към момента не знаела дали желае въобще да се връща на работа. И преди да забременее, не могла да извърши упоритостите на Манолова за блестяща кариера. В момента се задоволявала с функционалностите на майка, брачна половинка и стопанка, а битката за огромна кариера оставила на мъжа си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР